Zamieszczone przez bl
[O2] Coś zerwałem pod silnikiem ....
Zwiń
X
-
[O2] Coś zerwałem pod silnikiem ....
W piątek po południu zakopałem się w zamarzniętym śniegu, chwilę bujania mi zajęło zanim wyjechałem.
Dziś wieczorem zauważyłem, że pod spodem auta, coś mi zwisa. Mniej, więcej na środku silnika zwisa mi coś, co wygląda jak kawałek naderwanej osłony silnika.
Mam nadzieję, że to "tylko" osłona silnika, olej mam, płyn chłodzący również. Powiedzcie mi, czy O2 FL Ambiente posiada jakąś osłonę pod silnikiem (mam nadzieję, że tak)? Jeśli nie, macie pomysł, co mogłem naderwać? :roll:
-
-
Zamieszczone przez AndysJeśli nie, macie pomysł, co mogłem naderwać? :roll:
cena w ASO około 150-200PLNsaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaoczywiście połamałes plastikową osłone, norma w zimę, lepiej ją usunąć, żeby np. przy cofaniu o cos nie zawadzic i połamać kolejnych rzeczy.. Trochę to przykre połamać coś zwłaszcza w 5 miesięcznym aucie. Muszę gdzieś najazd znaleźć.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez AndysZamieszczone przez szkodaoczywiście połamałes plastikową osłone, norma w zimę, lepiej ją usunąć, żeby np. przy cofaniu o cos nie zawadzic i połamać kolejnych rzeczy.. Trochę to przykre połamać coś zwłaszcza w 5 miesięcznym aucie. Muszę gdzieś najazd znaleźć.
tylko tak jak mówie, jesli wisi, lepiej usunąć.
[ Dodano: Pon 08 Lut, 10 21:49 ]
Zamieszczone przez robekcooli torxy tx25 i tx30. :Psaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaZamieszczone przez AndysJeśli nie, macie pomysł, co mogłem naderwać? :roll:
cena w ASO około 150-200PLNOCTAVIA II 1.9TDI - 2006 - sprzedana
OCTAVIA II 1.9TDI - 2007 - Rozbita, sprzedana
OCTAVIA II FL 1.9 TDI 4x4 - 2009
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez robekcooli torxy tx25 i tx30
[ Dodano: Pon 08 Lut, 10 22:07 ]
Zamieszczone przez lorua jak maskę otworzysz to nic nie widać ?
Komentarz
-
-
Znalazłem coś takiego: http://allegro.pl/item907670246_oslo...octavia_2.html
Myślicie, że warto tym sobie zawracać głowę, cena jest sensowna.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez AndysZnalazłem coś takiego: http://allegro.pl/item907670246_oslo...octavia_2.html
Myślicie, że warto tym sobie zawracać głowę, cena jest sensowna.
tzn. pewnie da się założyc ale nie pasuje idealnie.saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rkbz ciekawosci zapytam: co sie stanie jakby jeździć bez tej plastikowej osłonki ?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez winni77Przynajmniej ja nie mam takiej i wiem, że jeszcze kilku użyszkodników nie ma takowej
Zamieszczone przez rkbz ciekawosci zapytam: co sie stanie jakby jezdzic bez tej plastikowej oslonki ?saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez winni77Nic się nie stanie i nie bardzo wiem o jakiej osłonie mówicie, bo w na pewno takiej jak na tej aukcji allegro nie montują standardowo w 1.4TSI. Przynajmniej ja nie mam takiej i wiem, że jeszcze kilku użyszkodników nie ma takowej, więc chyba musiało się autorowi coś innego oderwać...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodawinni77 napisał/a:
Przynajmniej ja nie mam takiej i wiem, że jeszcze kilku użyszkodników nie ma takowej
:shock:
[ Dodano: 2010-02-09, 08:30 ]
Zamieszczone przez RABINi do tego koty lub szczury nie wejdą do silnika
Komentarz
-
-
winni77, A to nie był czasem ten mechanik z tego ASO gdzie auto kupowałeś ? :lol: może to jest odpowiedź gdzie jest twoja osłona :lol: Nieno żart oczywiście, nie wiem jak w tych tsi, ja w moim BKD połamałem sromotnie, i kupiłem właśnie od tego gościa z allegro którego aukcje podaliście, na zdjęciu wygląda tandetnie(bo wewnętrzna strona) ale na żywo rzeczywiście gruby plastik i dobra jakość :wink:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez winni77Takiej dużej osłony jak ta allegro nie ma na pewno.
Zamieszczone przez miguellona zdjęciu wygląda tandetniesaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaZamieszczone przez rafsW ASO ok.360 zł :evil:OCTAVIA II 1.9TDI - 2006 - sprzedana
OCTAVIA II 1.9TDI - 2007 - Rozbita, sprzedana
OCTAVIA II FL 1.9 TDI 4x4 - 2009
Komentarz
-
Komentarz